09.09

В Україні стартували продажі оновленого Jeep Compass

Агресивний і витончений силует, який виділяється з натовпу. Опціональний дах чорного кольору і хромовані молдинги, ефектно огинають бічні вікна і скло задніх дверей, надають компактному Jeep Compass безпомилково впізнавану зовнішність. З новим Jeep Compass ви ніколи не залишитеся непоміченим.

Високоякісні матеріали і сучасні технології роблять інтер’єр нового Jeep Compass ідеальним для подорожей. Приготуйтеся відправитися в шлях, зайнявши місце в ретельно продуманому кокпіті з панеллю приладів, доповненої 7-дюймовим кольоровим дисплеєм. Керувати автомобілем, можна не відриваючи погляду від дороги за допомогою вбудованих в рульове колесо кнопок управління аудіосистемою, а також скористатися можливостями оновленої системи розпізнавання голосових команд і круїз-контролем.

 

Перебуваючи в салоні Jeep Compass, ви зможете з легкістю дзвонити і приймати дзвінки, вибирати і слухати музику, відправляти і отримувати повідомлення. Відкрийте для себе новий спосіб залишатися на зв’язку завдяки передовим функціям мультимедійної системи Uconnect ™. Apple CarPlay дозволяє користувачам iPhone отримати доступ до Apple Maps, повідомленнями, дзвінками і Apple Music через голосове управління Siri. Android Auto ™ забезпечує легкий і безпечний доступ до системи голосових команд, Google Maps ™ і Google Play Music ™ – за допомогою сенсорного дисплея системи Unconnect ™ або кнопок управління, винесених на рульове колесо.

 

Jeep Compass продовжує традицію бренду Jeep – традицію безпечного водіння. Для цього компактного SUV доступні більше 70 систем активної і пасивної безпеки, поряд з новітніми технологічними і конструктивними рішеннями. Jeep Compass захищає вас і ваших близьких завдяки використанню високоміцної сталі і інших передових матеріалів. Додатковий захист пасажирів забезпечує одна з найдосконаліших систем подушок безпеки (в базове оснащення автомобіля входять шість подушок).

 

В Україні автомобілі приїхали в двох комплектаціях: Longitude і Limited з двигуном об’ємом 2.4 літра. Також автомобіль доступний з бензиновим двигуном потужністю 177 к.с. Крутний момент Jeep Compass становить від 220 до 237 Нм.

 

Детальну інформацію ви можете дізнатися у найближчого Дилера у вашому місті.