01.09

Kia Europe представила абсолютно новий Sportage п'ятого покоління

Kia Europe представила новий Kia Sportage спроектований для європейського ринку, який покликаний встановити нові високі стандарти в сегменті SUV. Він поєднує в собі елегантний і в той же час сучасний дизайн екстер'єру в доповненні з ультрасучасним інтер'єром преміум-класу.

Новий Sportage має продуманий внутрішній простір, що поєднує практичність, функціональність і універсальність, підкріплюється компактної колісною базою 2680 мм., шириною 1865 мм., довжиною 4515 мм. і висотою 1645 мм.. Європейський Sportage пропонує 996 мм. простору для ніг пасажирів другого ряду, а простір для голови становить 998 мм. Об'єм багажного відділення складає 591 літрів (VDA). Для максимальної зручності задні сидіння можуть складатися в пропорції 40:20:40, що дозволяє отримати 1780 літрів вантажного простору.

В основі нового європейського Sportage лежать ефективність, потужність і продуктивність. Новий Sportage буде випускатися з рядом потужних і ефективних силових агрегатів, включаючи сучасні гібридні електричні технології, а також найостанніші покоління бензинових і дизельних ДВС. З самого початку розробки новий Sportage використовує новітні технології електрифікованих силових агрегатів, що робить його одним з найбільш ефективних позашляховиків. Створені на основі передових технологій, що включають інновації в області електрифікації силових агрегатів, гібридна (HEV) і підключаєма гібридна установка (PHEV) роблять новий Sportage безкомпромісним екологічно-чистим позашляховиком.

PHEV Sportage оснащений 1,6-літровим двигуном Kia T-GDI, тяговим електродвигуном з потужністю 66,9 кВт і літій-іонним полімерним акумулятором ємністю 13,8 кВт / год. Ця комбінація силових агрегатів забезпечує загальну потужність 265 л.с., причому 180 к.с. припадає на двигун IC.

У моделі HEV Sportage також використовується двигун Kia 1.6 T-GDI 180PS. Він оснащений тяговим електродвигуном з потужністю 44,2 кВт і літій-іонної полімерної батареєю ємністю 1,49 кВт / ч. Загальна потужність системи HEV Sportage становить 230 к.с.

Всі європейські моделі Sportage оснащуються технологією Kia Idle Stop-and-Go, яка вимикає двигун, коли автомобіль нерухомий, забезпечуючи додаткову економію палива в реальних умовах і скорочення викидів.

Новий Sportage демонструє безліч інноваційних технологічних проривів. Електронно-керована підвіска (ECS) нового покоління забезпечує оптимальний комфорт і високий рівень безпеки в будь-який час завдяки безперервному контролю демпфірування в режимі реального часу.  Нова електронно-керована підвіска (ECS) забезпечує оптимальний комфорт і високий рівень безпеки в будь-який час завдяки постійному контролю підключення повного приводу в режимі реального часу. Система AWD з електронним управлінням забезпечує оптимальний розподіл потужності між передніми і задніми колесами в залежності від дорожніх умов і ситуації, не тільки поліпшуючи ходові якості, але і підвищуючи безпеку і ефективність. Вперше для Sportage був створений абсолютно новий режим Terrain Mode. Розроблений для власників Sportage, які прагнуть до пригод і активного відпочинку виїжджаючи на природу, високотехнологічний режим Terrain Mode автоматично регулює налаштування Sportage таким чином, щоб автомобіль забезпечував оптимальну динаміку руху для будь-яких дорожніх умов і навколишнього середовища, включаючи сніг, бруд і пісок.

Поза режиму Terrain Mode Sportage за замовчуванням переходить в режим Drive Mode, в якому водій може вибрати одну з поднастроек Comfort, Eco або Sport.

Оскільки безпека є головним пріоритетом при розробці будь-якої моделі Kia, Sportage п'ятого покоління є одним з найбезпечніших автомобілів у своєму класі.

Модель також лідирує в області безпеки, оснащений як пасивними, так і активними високотехнологічними системами DriveWise - включаючи всесвітньо відомий комплексний набір передових систем допомоги водієві (ADAS) від Kia.

Під елегантним зовнішнім дизайном нового Sportage ховається посилена і легка конструкція кузова, що володіє високою жорсткістю. Новий Sportage оснащений різними системами безпеки, включаючи подушку безпеки водія, подушку безпеки пасажира, бічні шторки безпеки, центральну подушку безпеки передніх сидінь та бічні подушки безпеки.

Відома технологія Kia Advanced Driver Assistance System (ADAS) - також відома як DriveWise - допомагає новому Sportage уникати потенційних небезпек, повністю захищаючи водія та інших учасників дорожнього руху під час кожної поїздки.

"Абсолютно новий Sportage був ретельно спроектований, розроблений і відточений саме для Європи, в процесі чого ми намагались вийти за межі стандартів і встановити нові орієнтири в сегменті SUV", - сказав Джейсон Чон, президент Kia Europe.

"Завдяки своєму передовому дизайну екстер'єру та новаторському інтер'єру, новий Sportage поєднує в собі динамічну зовнішність і кращий в своєму класі салон преміум-класу, в якому використовуються найостанніші передові технологічні функції".

"Новий Sportage також оснащений передовими технологіями електрифікації силових агрегатів - у нас є ефективні, екологічні гібридні моделі, здатні задовольнити будь-які потреби клієнтів. Нова гібридна модель Sportage з повністю електричним двигуном з нульовим рівнем викидів ще більше підкреслює місію Kia", - додав Чон.